Filcolana saga tilbud

Saga filcolana • Find (200+ produkter) hos PriceRunner »

Saga fra Filcolana er et klassisk, tyndt uldgarn spundet af lange fibre – i en farveskala, som passer perfekt til lækre sweatre til både børn og voksne.

Saga filcolana Hobbyartikler ✓ SPAR penge ved at sammenligne priser på 200+ modeller ✓ Læs anmeldelser og eksperttest – Gør den bedste handel nu!

Filcolana Saga – 100% Uldgarn – Tante Grøn CPH

Saga fra Filcolana er et lækkert garn af 100% uld. Det er et klassisk skandinavisk tyndt uldgarn, spundet med smukke lange uldfibre.

Filcolana Saga – Garnskuret.dk

Filcolana Saga

Filcolana – Saga – Sommerfuglen

Filcolana – Saga

FILCOLANA – SAGA Saga er et skønt, helt klassisk 2-trådet uldgarn fra Filcolana, som

Saga fra Filcolana i mange farver (tyndt uldgarn) – Stofmøllen

Et klassisk, tyndt, skandinavisk uldgarn, spundet af lækker langfibret uld. Garnet er strøggarnsspundet og derfor dejlig fyldigt.

Saga fra Filcolana – Maskefabrikken

Saga fra Filcolana

Det tidligere New Zealand Lammeuld.Et let, smukt og rustikt uldgarn. Stikkes alene, med flere tråde eller sammen med fx en silk mohair.

New Zealand lammeuld, Filcolana – Garnværkstedet

Køb Filcolana Saga hos Garnværkstedet.

New Zealand lammeuld/Saga i smukke farver hos Garnværkstedet!

Filcolana New Zealand lammeuld – Tante Hanne

Filcolana New Zealand lammeuld

Filcolana | Saga – Yarnfreak

Filcolana | Saga – Yarnfreak

Saga fra Filcolana er et klassisk, tyndt uldgarn spundet af lange fibre – i en farveskala, som passer perfekt til lækre sweatre til både børn og voksne. Saga har en helt naturlig uldstruktur, der giver et let og luftigt udtryk til det færdige projekt. Garnet er velegnet til både strik, hækling og vævning. Fiberindhold:

Saga – lammeuld fra Filcolana – KnitGarden.dk

Saga – lammeuld fra Filcolana– KnitGarden.dk

Saga er et klassisk, tyndt, skandinavisk uldgarn, spundet af lækker langfibret uld. Garnet er strøggarnsspundet og derfor dejlig fyldigt. Strik med en tråd eller med to-tre tråde sammen – eller strik lammeulden sammen med andre garner, som f.eks. en tynd alpakka (Alva) eller en silk mohair (Tilia). Garnet har et næsten uendeligt antal muligheder. Saga hed tidligere New Zealand Lammeuld. Saga kan anvendes som en lidt luftigere tråd strikkes sammen med mohair på pind 4-4,5, til f.eks. Ingen Dikkedarer fra PetiteKnit. I opskrifter er Saga anvendt i f.eks. NORD Pullover, NORD Knitpants og Ildsluger af Hanne Rimmen Coloured Crosses Sweater, Ribbed Raglan, Cardi Cocoon af Anne Ventzel. Saga kan udskiftes med Tvinni fra Isager, hvis der ønskes en anden farvepalette at vælge imellem.

Keywords: filcolana saga tilbud, saga filcolana tilbud