Restaurant flammen odense

Flammen Odense | Kom forbi vores restaurant i Odense

Vi har 14 restauranter fordelt over hele Danmark. Klik ind og find en restaurant i nærheden af dig og bestil dit bord med det samme.

Besøg Flammens restaurant i Odense og spis dig godt mæt i vores store grillbuffet. Bestil dit bord i dag til et af de dejligste spisesteder i Odense.

Buffet i Odense – Vælg mellem 15 forskellige slags kød

Hos Restaurant Flammen serverer vi grill-buffet og sørger for hyggelige rammer og god betjening – så skal du blot nyde din aften og det gode selskab.

Prøv vores store grillbuffet. Som tilbehør har vi forskellige forretter, brød, vores mange varme retter samt en stor salatbar. Velkommen til Flammen

Take away Odense – Lækker takeaway i Odense – Flammen

Afhold selskaber på Flammen i Odense. I vores 800 m2 store restaurant med plads til 460 gæster, har vi også plads til dit næste selskab – om det er et lille …

Leder du efter den bedste take away i Odense, skal du vælge Flammen. Nyd vores smagfulde takeaway hjemmefra. Bestil Flammen takeaway i Odense i dag.

Arrangement på restaurant i Odense med stor grillbuffet

Spis dig mæt i Restaurant Flammens brunchbuffet. Fyns Forsamlingshus, 5000 Odense Tlf.: 35 26 63 62. Brunch er weekendens hellige måltid. Her kan man sagtens …

Afhold dit arrangement på Flammen Odense. Vi har plads til både større og mindre selskaber. Kom forbi restauranten eller ring på tlf. 35 26 63 62.

Restauranter i nærheden af dig » Restaurant Flammen

Vi har 14 restauranter fordelt over hele Danmark. Klik ind og find en restaurant i nærheden af dig og bestil dit bord med det samme.

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med …

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med stor buffet

Hos Restaurant Flammen serverer vi grill-buffet og sørger for hyggelige rammer og god betjening – så skal du blot nyde din aften og det gode selskab.

Selskaber Odense – Afhold firmaarrangement eller fødselsdag

I vores 800m2 store restaurant med plads til 460 gæster, har vi også plads til dit næste selskab – om det er barnedåb, konfirmation eller noget helt tredje

Restaurant Flammen Odense – Restaurantanmeldelser

Restaurant Flammen Odense – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Flammen Odense, Odense: Se 480 objektive anmeldelser af Restaurant Flammen Odense, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 23 af 320 restauranter i Odense.

Restaurant Flammen – Odense – Startside – Facebook

Restaurant Flammen – Odense – Startside

Spis alt hvad du kan… Kæmpe grillbuffet til 229,-*. Børn under 12 år spiser til halv pris. Børn… Kongensgade 66-68, 5000 Odense

Restaurant Flammen – en brunchbuffet i topklasse

Elsker du buffet og en masse muligheder? Så skal du svinge forbi Restaurant Flammen i weekenden og få en lækker brunch med alt, hvad hjertet begærer.

Keywords: restaurant flammen odense